header-pand
2584_001
History

Glen Dimplex Benelux is gevestigd in Heerenveen, Nederland, en heeft diverse merken onder haar hoede, waaronder Faber, Dimplex, Stoves, Belling, EWT en Xpelair.

Al ruim 175 jaar is Faber een gevestigde naam binnen de haardenbranche met een uitgebreid assortiment in zowel gas- als elektrische haarden. Diverse unieke uitvindingen van Faber worden nu als dé standaard gezien in de internationale markt; unieke innovaties om samen warmte en vuur optimaal te beleven en te voelen. Wij maken de wensen om van vuur te genieten waar, of dit nu in een werkomgeving, appartement of vakantiewoning is. Vuur brengt gezelligheid en verbindt: there’s so much to tell..

Dimplex werkt al ruim 70 jaar aan elektrische (sfeer)verwarming en is inmiddels uitgegroeid tot marktleider in elektrische verwarming. Er wordt continue gewerkt aan (slimme) elektrische verwarming en verschillende duurzame oplossingen. Het patent op de Opti-myst® techniek is in handen van Dimplex en kenmerkt zich door een realistisch vlambeeld zonder warmte en vuur, maar met watermist en licht. Naast het ruime assortiment aan elektrische haarden, werkt Dimplex ook met convectoren en totaal verwarmingssystemen voor in huis.

Binnen de huishoudelijke apparatuur voert Glen Dimplex Benelux de merken Stoves, en Belling. Stoves en Belling zijn hoogwaardige kwaliteitsfornuizen voor iedereen die graag kookt. De fornuizen verschillen van kleur en formaat, zodat er voor iedereen een favoriet bij zit.

Glen Dimplex Benelux is onderdeel van de mondiaal actieve Glen Dimplex Group. Bekijk voor aanvullende informatie op: www.glendimplex.com.

Neem contact met ons op

Heeft u een vraag? Stuur ons een e-mail en we nemen zo snel mogelijk contact met u op.

Start typing and press Enter to search